Gastenboek

Hieronder kun je een bericht in het Gastenboek plaatsen. Het bericht wordt dan zo snel mogelijk op deze pagina geplaatst. (scroll naar beneden)

Form Object

 


Berichten

(Thijs, 15 jaar ) Ik had veel last van maag en was ook erg druk, kon vaak niet in slaap komen. Saskia heeft mij een paar keer met Reiki behandeld en ik heb geen klachten meer!  Ik voel mij ook veel rustiger!

(Joris, 9 jaar) In mijn hoofd was het vaak heel druk, Saskia geeft dan reiki en het is dan veel stiller in mijn hoofd, ik kan dan lekker slapen.

(Anita, 35 jaar) Van Saskia heb ik een reading gekregen. Deze heeft mij veel inzichten gebracht, maar vooral ook veel rust. Mijn hoofd tolde van de mogelijkheden, waarvan ik gedacht werd ze meteen in praktijk te brengen. Dit maakte dat ik steeds gespannen was, want het was overweldigend en teveel! Uit de reading kwam dat ik ze mocht laten rusten. Wat ik super vond aan de behandeling was de humor die er in aanwezig was! Dit maakte alles lichter en luchtiger! Dank je wel, Saskia!!!

(Carla, 42 jaar) ) Hoi Saskia,  Het was een bijzondere ervaring om een healing te krijgen! Ook bijzonder was het feit dat je wist waar de energie naar toe moest. De emoties kwamen net als de vorige keer. Ik voelde ook de warmte daar waar je stond. Na de sessie was ik een stuk rustiger. De volgende dag voelde mijn maag warm. Nogmaals heel erg bedankt, ook voor de hartjes!!

( Roland, 38 jaar) De ontvangst, kennismaking, praatje en de korte uitleg vooraf aan de healing vond ik prettig. Ik heb mijn ogen gesloten en de healing laten gebeuren. Hierdoor heb ik goed kunnen ervaren wat er met mij gebeurde. Het ene moment meer op afstand en het volgende weer dichtbij. Bij binnenkomst was ik onrustig, had veel aan mijn hoofd. Na afloop was ik ontspannen en dat gevoel heb ik zeker de rest van de week wel bij me gehad! Na afloop wist Saskia mij heel goed te vertellen wat ze had gedaan. Met name in mijn aura had ze veel "opgeruimd". Al met al een hele positieve ervaring die wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar is!

(Femke, 10 jaar) Na een paar behandelingen van reiki heeft Femke rust gekregen in haar hoofd en gaat het slapen beter. Ze is nu beter in balans. Ze weet nu ook hoe ze zich kan afsluiten voor andere energiƫn. Hartelijk bedankt Saskia!

 


 

  Namaste Webdesign